• mail icon office@ssc.rs
  • pin iconprijem pošte: Starca Vujadina 27, Smederevo
  • pin icon skladište i proizvodnja:Đure Salaja b.b., Smederevo
  • 066/ 630 1300

naša kultura

Preko 25 godina od naših skromnih početaka, nastavljamo da poštujemo, učvršćujemo i promovišemo naše osnovne vrednosti.

"Mi to možemo" stav

Na Vama je da zahtevate, na nama je da obezbedimo i više od toga što tražite. Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, za svaki predlog, primedbu, zahtev ili komentar. Tu smo za Vas i zbog Vas.

Posvećenost izvrsnosti

Težimo da budemo tržišni lider, posvećen postavljanju standarda poslovnih performansi i servisiranja kupaca u našoj branši.

Kvalitet i doslednost u uslugama kupcima

Oduvek nas je pokretao koncept satisfakcije kupaca. U svim aspektima našeg poslovanja, naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca su primarni faktori koji motivišu naše dnevne aktivnosti.

Kvalitet, asortiman i cene koji ispunjavaju ili prevazilaze očekivanja kupaca

Toliko jednostavno. Svaki put kada poslujete sa nama, trudićemo se koliko god možemo da isporučimo više nego što ste očekivalio za vaš novac. Naša reputacija je pošteno zaslužena, kroz dobitnu kombinaciju stručnih ljudi, proizvoda top kvaliteta, dostupnosti i konkurentnih cena.

Poštenje i integritet u poslovnim odnosima

Pošteno je za nas jedini način i težimo da svakom projektu pristupimo sa integritetom, ne samo prema našim kupcima, nego i prema dobavljačima. Sa hiljadama uspešno obavljenih poslova, mi smo jedna od kompanija na tržištu čelika u Srbiji kojoj se najviše veruje. Verujemo da uvek treba biti fer prema ljudima, bilo da su to zaposleni, dobavljači ili kupci, a pri tome tražiti načine da se unaprede naše usluge i naš doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo.

Porodični biznis

Poriodice su izgrađene na čvrstim vezama i povezane zajedničkim osećajem svrhe. Mi u SSSC-u tako razmišljamo o našoj kompaniji: kao o grupi koja Vas uvek podržava, koja je utemeljena u istim osnovnim vrednostima i koju pokreću isti ciljevi. Kao kompanija u porodičnom vlasništvu, mi delimo dugoročni fokus na odnose, odgovornost i održivost za naše kolege, kupce, dobavljače i zajednicu u kojoj živimo.

Gradimo partnerstvo zasnovano na poverenju

Ovo nije kliše. To je naš pristup poslovanju. Naši osnovni principi uspostavljeni su u našim ranim godinama: slušaj kupca, drži dobar lager, obezbedi brzu i poozdanu uslugu, tretiraj zaposlene pošteno i promoviši fleksibilnost, strpljenje i rast. Želimo da budemo najjači metal - centar na tržištima koja opslužujemo i da uvek pojačavamo i unapređujemo našu posvećenost kupcima. SSC se ne zadovoljava samo time da bude dobavljač kvalitetnog čelika; želimo da postanemo partner kojem se veruje, koji dodaje stvarnu vrednost na svaku porudžbinu kupca.

Taj cilj ostvarujemo učeći sve što možemo o biznisu naših kupaca, njihovoj konkurenciji i njihovom tržištu. Koristimo to znanje, kao i našu ekspertizu i iskustvo da pomognemo kupcima da racionalizuju i unaprede svoj biznis i redukuju troškove. Kombinacija izuzetnog proizvoda i stručnog saveta je recept za uspeh koji dodaje profit na bilanse naših kupaca mesec za mesecom, godinu za godinom.

pogledaj proizvode
WordPress hosting