• mail icon office@ssc.rs
  • pin iconprijem pošte: Starca Vujadina 27, Smederevo
  • pin icon skladište i proizvodnja:Đure Salaja b.b., Smederevo
  • 066/ 630 1300

naša istorija

Ponosni smo na istoriju uspeha naše kompanije.

STEEL SERVICE CENTER je 1992. godine u Smederevu osnovala porodica Ilić.

Kroz 1990-e i rane 2000-e biznis je nastavio da raste i razvija se, stvorivši uslove da se 2007. godine odigra uspešna smena generacija na čelu kompanije.

2008. godine je, u iznajmljenom pogonu, postavljena i puštena u rad naša prva linija za ravnanje i poprečno sečenje limova u rolni na zadatu meru.

Druga linija za ravnanje i poprečno sečenje startovala je 2010. godine, a treća 2014. godine.

Ekspanzija tehničkih kapaciteta za preradu, zajedno sa rapidnim rastom prodaje i tržišta, uslovila nas je da 2016. godine investiramo u sopstveni proizvodno-poslovni kompleks u Smederevu, površine 15.000 m2.

Proširenje naših kapaciteta uvek je ’’projekat u realizaciji’’: ovog momenta u toku je proces postavljanja i puštanja u rad nove opreme, kao što je ’’heavy duty’’ linija za slitovanje (uzdužno rezanje) limova u rolni, oprema za rezanje i savijanje elemenata od lima, oprema za HD plazma rezanje itd.

Uz tehničke i finansijske kapacitete, SSC je izgradio i održao reputaciju kvaliteta i inovativnosti koja nas je promovisala kao lidera u distribuciji i uslugama prerade materijala crne metalurgije. Stalnim fokusiranjem na potrebe naših kupaca i obezbeđivanje inovativnih rešenja koja nas izdvajaju od drugih, naš biznis je izdržao test vremena i izazova.

U 2017. smo proslavili 25 godina na tržištu. Naša totalna posvećenost servisiranju kupaca, nepokolebljiva potera za maksimalnim kvalitetom, konstantno investiranje u inovacije, tehnička ekspertiza, pažnja koju posvećujemo detaljima, finansijska snaga i stabilnost, stručni i motivisani radnici – sve to nam je omogućilo da se takmičimo i da postižemo uspeh za uspehom na neverovatno izazovnom tržištu čelika već četvrt veka.

Stalno podsećamo sebe da ono što radimo danas određuje gde ćemo biti sutra. Zato ulažemo toliko truda u sve što radimo, dan za danom, godinu za godinom, deceniju za decenijom.

Jer smo tu da ostanemo.

Pogledaj proizvode
WordPress hosting