• mail icon office@ssc.rs
  • pin iconprijem pošte: Starca Vujadina 27, Smederevo
  • pin icon skladište i proizvodnja:Đure Salaja b.b., Smederevo
  • 066/ 630 1300

ko smo i šta radimo

Steel Service Center je kompanija u porodičnom vlasništvu, koja se bavi trgovinom i preradom materijala crne metalurgije, locirana u Srbiji, u gradu Smederevu.

SSC je specijalizovan za sledeće proizvode crne metalurgije:

Hladnovaljani, toplovaljani, pocinkovani i plastificirani limovi u rolni i tabli

Okrugle, kvadratne i pravougaone šavne cevi

Valjani profili i nosači

Hladnooblikovani profili

SSC poseduje opremu za sledeće usluge prerade limova:

ravnanje i poprecno secenje limova na zadatu meru

Slitovanje - uzdužno sečenje limova u rolni

Rezanje elemenata na hidrauličnim makazama

Izrada hladnooblikovanih profila

Kompanija je osnovana 1992. godine i od tada je izrasla u jedan od vodećih metal – centara u regionu, konstantno unapređujući sve faktore koji utiču na satisfakciju kupaca. Obezbeđujemo širok spektar proizvoda i usluga, za različite segmente tržišta, uključujući: industriju konstrukcija, naftnu i gasnu industriju, transportnu industriju (brodogradnja, vagonogradnja, izrada kontejnera), mašinogradnju, industriju poljoprivrednih mašina, autoindustriju, energetiku, rudarstvo, industriju kućnih aparata itd.

Da bi preživeli u surovom i nemirnom okruženju, prerađivači čelika kontinuirano insistiraju na redukciji troškova držanja zaliha i troškova prerade. Za male, srednje, pa ponekad čak i velike krajnje korisnike proizvoda crne metalurgije, nije optimalna solucija da ulažu u sopstvenu opremu za primarnu preradu čelika, pošto je u pitanju specijalizovana oprema koja zahteva izuzetno veliki obim prerade da bi bila rentabilna. Isto važi i za kupovinu osnovnih - primarnih proizvoda crne metalurgije, koji su poluproizvod za dalju preradu, direktno od proizvođača – železara.

Osnovna uloga metal – centra u takvom scenariju je da industrijskim krajnjim korisnicima ponudi odgovarajući asortiman proizvoda sa lagera, fleksibilnost po pitanju količine za isporuku, cenovno povoljnu preradu, kontrolu kvaliteta i pouzdanu i blagovremenu isporuku, dok istovremeno održava bliske relacije sa prethodnom karikom u lancu snabdevanja – proizvođačima primarnih proizvoda od čelika, omogućavajući im da se fokusiraju na svoj ’’core’’ biznis – proizvodnju. Metal - centri nabavljaju primarne proizvode crne metalurgije, kao što su limovi u rolni ili valjani profili, u velikim količinama, direktno od proizvođača (železara) i prerađuju ih po zahtevima kupaca, koji se najčešće odnose na posebne dužine, širine i oblike.

naš osnovni posao podrazumeva kupovinu, preradu, skladištenje i isporuku kvalitetnih proizvoda od čelika, koji odgovaraju zahtevima naših kupaca.

Mi razumemo da su potrebe svakog krajnjeg korisnika jedinstvene. Mi usko sarađujemo sa našim kupcima na jednoj strani i sa proizvođačima na drugoj, trudimo se da razumemo njihove izazove i mogućnosti i da razvijemo inovativna rešenja koja kreiraju vrednost i zadovoljavaju stvarne potrebe.

Brzim reakcijama na zahteve ispunjavamo najzahtevnije rokove. Naše usluge su usmerene prema kupcima i visoko fleksibilne. Kreiramo rešenja u snabdevanju koja su prilagođena individualnim zahtevima, da bi smo našim kupcima omogućili smanjenje troškova nabavke i koordinacije.

“Da bi smo odgovorili konstantnom rastu portfolia kupaca i asortimana proizvoda i usluga, kontinuirano radimo na proširenju i jačanju naše infrastrukture. Taj rad uključuje proširenje tehničkih mogućnosti, povećanje asortimana po širini i dubini, usavršavanje sistemskih rešenja i korišćenje tehnika za permanentno poboljšavanje u svim procesima u kompaniji.”

Ono što je najvažnije jeste da zadržavamo fokus na razvoju najjačeg tima za servis kupaca u našoj branši. Posvećeni smo razvoju naših ljudi da bi smo bili sigurni da imamo neophodnu kombinaciju talenta, sposobnosti i iskustva koja će našim kupcima obezbediti jednostavno najbolje usluge i podršku.

To je ono što mi radimo!

Pogledaj proizvode
WordPress hosting