• mail icon office@ssc.rs
  • pin iconprijem pošte: Starca Vujadina 27, Smederevo
  • pin icon skladište i proizvodnja:Đure Salaja b.b., Smederevo
  • 066/ 630 1300

zašto scc?

Zar čelik nije generalna roba? Zar se ne svodi sve na cenu? Možda neko veruje u to. Ali ako je čelik krvotok Vašeg biznisa, Vi znate da nije tako. Znate da se blagovremena i pouzdana isporuka nikada ne podrazumeva…ili da kvalitet može značajno da varira u okviru definicije ’’1. klase’’.

Znate koliko teško može da bude da se brzo dođe do materijala u kvalitetu ili dimenziji koju ne poručujete redovno. Znate da, kada je u pitanju snabdevanje proizvodima crne metalurgije, usluga je važna.

To je razlog zašto morate da se upoznate sa nama. Preko 25 godina mi obezbeđujemo nedostižan nivo usluge.

Kao kupac SSC-a imaćete pristup:

Izuzetnom asortimanu proizvoda crne metalurgije – limovi, šavne cevi, profili i nosači, u količini od preko 10.000 tona na lageru.

Mogućnosti isporuke u narednih 24 sata za minimalno 60% kupaca.

Materijalu ujednačenog visokog kvaliteta, pretežno damaćih proizvođača.

15.000 m2 prostora za preradu i skladištenje.

Tehničkim kapacitetima za usluge prerade: ravnanje i poprečno sečenje limova u rolni, slitovanje limova u rolni, sečenje i savijanje elemenata od lima.

Stručnom osoblju sa 15 godina prosečnog iskustva na tržištu čelika.

Lojalnost kupaca SSC-a nije bazirana samo na brzoj isporuci, pouzdanom kvalitetu i konkurentnim cenama. temelji se na našoj dokazanoj sposobnosti da im pomognemo da reše problem. Kao kada, na primer, pomognemo kupcu da izabere pravi kvalitet čelika za novi proizvod koji razvija, a potom mu obezbedimo i uzorak za testiranje. Ili kada obezbedimo specifičnu cev ili profil za kupca koji obično kupuje samo lim i nema aktivnog dobavljača za tu vrstu materijala. Sa 15 godina prosečnog iskustva na tržištu čelika, naši zaposleni znaju kako se to radi.

Mi smo proaktivni u rešavanju problema kupaca sa dostupnošću materijala, što je izuzetno važno zbog nestabilnosti cene i raspoloživosti proizvoda crne metalurgije. I baš tada, kada je teško, tada nas naši kupci najviše cene. Zato što naši ljudi ne odgovaraju sa ’’Ostavite poruku, javićemo Vam se kasnije’’. Umesto toga, naš zaposleni preuzima poziv i počinje da radi na iznalaženju rešenja za Vas, odmah, dok razgovor traje. Tako SSC završava posao za Vas.

Jer mi znamo posao sa čelikom.

Pogledaj proizvode
WordPress hosting